φράσεις [17]


                         Max Ernst - Une Semaine de Bonté  
                                      Max Ernst - Une Semaine de Bonté  Να μην "αδικήσω" τους εθνοφασίστες, έχουν και τούτοι μέρος στις (μελλοντικές) λιβιδικές αφηγήσεις μου.
Θυμήθηκα χθές που περίλαβα την "ανανεωτική αριστερά" (τι θλιβερόν) μιαν ιστορία που βίωσα στο ικα, με ένα εθνοδεξιό απόβρασμα της ελληνοκόλασης (ή "ελληνο"κόλασης).
Ο τύπος ήταν κεντρικός συντονιστής ενός βρωμερού κυκλώματος στις αναπηρικές συντάξεις, και συν τοις άλλοις ήταν και εθισμένος βιαστής ή σεξουαλικός κακοποιητής.
Στο παρελθόν ήταν "στέλεχος" της κύπ ή της εσά στην Κύπρο επί της εποχής πραξικοπήματος για την πτώση του Μακαρίου.
Επειδή ήταν σε δημόσιο χώρο δεν είχε κατορθώσει να βιάσει καμία συναδέλφισσα αν και έκανε κάποιες προσπάθειες "στριμώγματος".
Εκεί που πραγματικά προσπάθησε ήταν με μια συμβασιούχο καθαρίστρια, εκεί ένιωσε ότι τον έπαιρνε.
Δεν τα κατάφερε όμως, αλλά εγώ και ένας συνέδερφος, ο Ν...ς καλό παιδί αν και χαμούρα, το μάθαμε, και πιστέψαμε ότι ήρθε η ώρα να τον παγιδεύσουμε αν πείθαμε την καθαρίστρια να τον "δώσει" στις αρχές.
Δεν θέλησε να τον "δώσει" γιατί φοβόταν ότι ο άντρας της 1ον θα τον καθάριζε, και 2ον δεν θα την άφηνε να ξαναπάει στην δουλειά.
Ο τύπαρος αυτός ήταν τοπ των τοπ στη δακε του ικα, έσταζε φασισμό και σιχασιά, αλλά κάτσε καλά, ήταν στην τρίχα, πάντα με σακκάκι, και ήξερε να "φέρεται".
Τυπικός ακροδεξιός, γλίτσα και σκατοσύνη.
Μη ξεχνιόμαστε.
Μπορεί η "ανανεωτική αριστερά" να είναι ένα γλοιώδες πράμα, γεμάτο λιβιδική αυταρέσκεια, αλλά οι ακροδεξιοί προηγούνται πάντα με διαφορά στην αηδιαστικότητα και την υποκρισία με την οποία ενδύουν την δική τους λιβιδική και αυταρέσκεια και παθογένεια..
Ιωάννης Τζανάκος Σχόλια

  1. 2 τα μυθιστορήματα για την λιβιδικώς άθλια "ανανεωτική αριστερά" + τουλάχιστον 2 για την λιβιδικώς υπεράθλια δεξιά-ακροδεξιά.
    Δεν προλαβαίνω, οπότε λέω να τα συμπτύξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πτήση..

Ποιός ήταν ο Μουσταφά Σουμπχί;

Σημείωση για τον ψευδο-κομμουνισμό των "συνεπών αντι-οπορτουνιστών"..